Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

The British - Slovak SME Forum

British Chamber of Commerce in Slovakia in cooperation with STRABAG, TAKENAKA, HB Reavis, VUB Bank, SARIO, ISA and HESCON organized another of British - Slovak SME Forum - Focus on Construction, bilateral cooperation between Great Britain and Slovakia. The aim was to boost business connections, support business partnerships and to raise awareness of new business opportunities between Slovakia and the UK. This time focused on construction, a booming sector within Slovakian economy- the sector whose annual growth has reached 18% increase on YTD basis.

The British - Slovak SME Forum - Focus on Construction hosted by the British Chamber of Commerce in the Slovak republic, at the Crowne Plaza hotel in Bratislava, welcomed almost 100 participants to the event. The audience, mostly construction business professionals, would hear about new business opportunities for companies in construction sector, driven by actual positive environment in Slovakia, underpinned by a huge upcoming investment by Jaguar Land Rover in Nitra, Slovakia.

ISAs activities were presented by company HESCON, s.r.o.. Mr. Jabornik – HESCON s.r.o. presented ISA services and also service of its company.

Pictures: