Pozvánka na pracovné raňajky

4.6.2019 -

srdečne Vás pozývame do Bratislavy na pracovné raňajky "Novinky v colnom práve" pod vedením  advokátskej kancelárie Prosman&Pavlovič

Pozvánka na seminár

29.5.2019 -

Srdečne Vás pozývame na seminár do Žiliny do Hotela Holiday Inn, dňa 29. mája

GO HR COFFEZINE

22.5.2019 -

Májové vydanie magazínu nášho člena BALANCED HR

Slovenská kooperačná burza Nitra 2019

22.5.2019 -

pozývame Vás na ďalšie  zo série podujatí SARIO Business Link — Slovenskú kooperačná burza Nitra 2019, ktorá sa bude konať dňa 22. mája 2019 v pavilóne K výstaviska Agrokomplex v Nitre

Pozvánka na seminár

21.5.2019 -

srdečne Vás pozývame Vás na ďalšie zo série regionálnych podujatí do Hotela Mikado, Nitra, dňa 21.mája

Kto sme

Čo je Združenie pre rozvoj investícií - Investment Support Association ISA?

Združenie pre rozvoj investícií – Investment Support Association ISA má právnu formu záujmového združenia právnických osôb, založeného podľa § 20f a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.

Je to združenie právnických osôb, ktoré pôsobia na území Slovenskej Republiky. ISA reprezentuje skupinu renomovaných spoločností pôsobiacich na území Slovenskej republiky poskytujúcich širokú paletu služieb pre investorov v oboroch, ktoré umožňujú realizáciu širokej škály investičných zámerov.

Združenie pracuje ako „think-tank“ alebo „support base“ pre potreby SARIO a jeho marketingové a projektové činnosti doma i v zahraničí. Zduženie priamo a prostredníctvom svojich partnerov poskytuje finančnú a organizačnú podporu pre prezentáciu investícií a ich benefitov pre rozvoj Slovenska a jeho regiónov.

Cieľ ISA

ISA svojou činnosťou podporuje agentúru SARIO a podieľa sa na poskytovaní profesionálnych služieb na základe rýchlej, efektívnej a dobrovoľnej spolupráce všetkých  jej členov pri získavaní a zabezpečení prílevu priamych zahraničných investícií do Slovenskej republiky.

Úloha ISA

Zbližovať podnikateľsko – investorské kruhy a vytvárať možnosti aktívnej spolupráce na globálnej úrovni. Podieľať sa na realizácii rozvoja hospodárstva Slovenskej republiky s cieľom podporiť podnikateľské aktivity zahraničných a domácich investorov,

Služby poskytované ISA

Právne služby; Realitné poradenstvo; Enviromentálne poradenstvo; Finančné, daňové a audítorské služby; Poradenstvo v oblasti manažmentu; Manažment kvality; Poradentsvo v oblasti ľudských zdrojov; Developerstvo; Architektúra a dizajn; Projektový manažment a realizácia stavieb; Inžinierstvo, IT a Telekom služby; a iné profesionálne služby

Združenie ISA bolo založené na Ustanovujúcej členskej schôdzi ISA dňa 5.mája 2011, na ktorej zakladajúci členovia podpísali a schválili Zakladateľskú zmluvu ISA, Etický kódex, Stanovy a zároveň boli určené osoby oprávnené konať v mene ISA.

Na ustanovujúcej členskej schôdzi boli rovnako schválení a vymenovaní členovia do orgánov Združenia a to do Predstavenstva, Kontrolnej Komisie a Výkonného výboru. Združenie pre rozvoj investícií ISA vzniklo 23. júna 2011.