Pozvánka na seminár

13.11.2019 -

Radi by ste spoznali správnu prax v zamestnávaní cudzincov alebo možnosti ochrany zamestnávateľa pred nezákonným štrajkom? Pozývame vás na pracovné raňajky k týmto témam 13. 11. 2019 do Trenčína

Pozvánka na pracovné raňajky

30.10.2019 -

Pozývame Vás 30. októbra na pracovné raňajky venované colným postupom a novinkám v rámci blížiaceho sa Brexitu a to ešte pred dňom D

Slovenská kooperačná burza, Bratislava

24.10.2019 -

Najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu už 13 rokov spája slovenských a zahraničných podnikateľov

Pozvánka na pracovné raňajky

17.10.2019 -

Dovoľujeme si Vás pozvať do Bratislavy na ďalší zo série podujatí

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

16.10.2019 -

Venture capital a Private equity konferencie-Super Early Birds

Etický kódex

ZDRUŽENIE  PRE  ROZVOJ  INVESTÍCIÍ  -  ISA

ETICKÉ PRAVIDLÁ ČLENOV

Ja [●] konajúci ako štatutárny orgán spoločnosti [●] (ďalej len „Spoločnosť“), ktorá ako člen Združenia pre rozvoj investícií - ISA (ďalej len ,ISA“ alebo „Združenie“)

• si ctí pravidlá etického správania, ktoré sú pre Spoločnosť základnými princípmi pri každodennej - či už podnikateľskej alebo inej činnosti a
  • uvedomuje si, že vzájomná spolupráca v spoločenstve ISA sa rozvíja na princípoch vzájomnej dôvery v spoločné ciele vyjadrené v Stanovách ISA,

potvrdzujem svojim podpisom súhlas Spoločnosti s nižšie uvedenými zásadami správania voči ku domácim a zahraničným investorom (ďalej len „Klient“), ktorým bude ISA poskytovať svoje služby prostredníctvom svojich členov, ako aj s tým, že Spoločnosť bude tieto zásady dodržiavať. Spoločnosť si je vedomá toho, že obzvlášť závažné porušenie týchto zásad môže na základe podmienok určených Stanovami ISA znamenať vylúčenie Spoločnosti z ISA.

Spoločnosť súhlasí, že:

1. Všetky informácie, ktoré Spoločnosť, ako člen ISA získa na základe rokovaní alebo zmluvy uzatvorenej s príslušným Klientom (ďalej len „zmluva“) budú považované za dôverné informácie a budú môcť byť zverejnené alebo poskytnuté tretím osobám len v prípade, ak sa tak strany dohodnú, so súhlasom klienta alebo v prípadoch, o ktorých tak ustanovujú všeobecne záväzné právne predpisy.
  2. Spoločnosť, ako člen ISA, sa zaväzuje dodržiavať dohodnuté obchodné podmienky a plniť si záväzky voči Klientom. Pokiaľ s tým Klient nevysloví svoj súhlas, alebo pokiaľ to nevyplýva z podmienok a/alebo obsahu samotnej zmluvy, Spoločnosť sa zdrží postúpenia plnenia povinností z tejto zmluvy na tretie osoby.
  3. Spoločnosť, ako člen ISA svoje obchodné aktivity vykonáva tak, aby bolo vo svete zachované dobré meno Slovenskej republiky, Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu – SARIO a ISA.
  4. Správanie Spoločnosti, ako člena ISA, ku Klientom je korektné, čestné a zdvorilé. Vo vzťahu ku Klientom používa iba legitímne a etické obchodné metódy. Spoločnosť, ako člen ISA, smie od riadne uzatvorených obchodných zmlúv odstúpiť len z legitímnych dôvodov, najmä v prípade zásahu vyššej moci, ak tak umožňujú právne predpisy alebo zmluva.

Miesto, deň, rok

Člen Združenia: [●]