Pozvánka na pracovné raňajky

4.6.2019 -

srdečne Vás pozývame do Bratislavy na pracovné raňajky "Novinky v colnom práve" pod vedením  advokátskej kancelárie Prosman&Pavlovič

Pozvánka na seminár

29.5.2019 -

Srdečne Vás pozývame na seminár do Žiliny do Hotela Holiday Inn, dňa 29. mája

GO HR COFFEZINE

22.5.2019 -

Májové vydanie magazínu nášho člena BALANCED HR

Slovenská kooperačná burza Nitra 2019

22.5.2019 -

pozývame Vás na ďalšie  zo série podujatí SARIO Business Link — Slovenskú kooperačná burza Nitra 2019, ktorá sa bude konať dňa 22. mája 2019 v pavilóne K výstaviska Agrokomplex v Nitre

Pozvánka na seminár

21.5.2019 -

srdečne Vás pozývame Vás na ďalšie zo série regionálnych podujatí do Hotela Mikado, Nitra, dňa 21.mája

Semináre v regiónoch

1.6.2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA v spolupráci s Americkou obchodnou komorou na Slovensku, advokátskou kanceláriou Futej & Partners, spoločnosťami Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre v Košiciach, Nitre a Žiline na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Členskú základňu ISA reprezentovali: Radka Geržová a Zuzana Štekláčová z Futej & Partners, Lenka Bartoňová a Lucia Guzlejová za PwC a Pavol Kubaška z Grafton Recruitment.

Jednotlivé semináre sa uskutočnili s cieľom oboznámiť domáce aj zahraničné spoločnosti podnikajúce na Slovensku s aktuálnymi zmenami v oblasti právnych predpisov. Primárnou témou boli zmeny v zákonníku práce.  Ďalšími témami bola novelizácia v ochrane osobných údajov a novinky v zákone o investičnej pomoci.

Seminárov sa zúčastnilo viac ako 100 spoločností z celého Slovenska, ktoré sa po jednotlivých prednáškach zapojili do živých diskusií s jednotlivými prednášajúcimi. Veríme, že semináre boli prínosom pre všetkých zúčastnených a na základe pozitívnej odozvy sa do regiónov vyberieme opäť v blízkej budúcnosti.