Aktuality

4. júna SARIO Business Day v Banskej Bystrici

26.4.2024Podujatie s praktickými informáciami, riešeniami, konzultáciami a inšpiráciami pre firmy, predstavenie potenciálu banskobystrického regiónu a príležitosť B2B rokovaní s potenciálnymi obchodnými partnermi

Austrian Airlines Technik Bratislava: Kľúčová transakcia

25.4.2024Medzinárodný tím právnikov CMS poskytol spoločnosti Austrian Airlines AG komplexné právne poradenstvo pri predaji slovenskej spoločnosti Austrian Airlines Technik Bratislava (ATB)

ISA Business Talk Košice

17.4.2024Flashback z podujatia 16. apríla v Košiciach a veľké ďakujem skvelým rečníkom a hosťom, ktorí prišli a diskutovali s nami na tému investícií, mobility a rozvoju regiónu. Už plánujeme ďalšie podujatia!

Stretnutie členov ISA s čínskymi podnikateľskými subjektmi

9.4.20249. apríla sa stretli členovia ISA so zástupcami čínskych firiem na Slovensku

23. apríla pripravujeme: Cirkulárne raňajky

28.3.2024 Ako na ESG vykazovanie - financovanie, príprava a komunikácia

16. apríla vyrážame do Košíc

28.3.2024V apríli Vás pozývame na pracovné raňajky do Košíc: Nová tvár východu

21. marca Vás pozývame na pracovné raňajky

3.3.2024Do roku 2030 budú môcť oprávnené subjekty na Slovensku vyčerpať takmer 30 miliárd eur. Na čo môžete čerpať eurofondy a dotácie?

Úspešne sa rozrastáme!

1.3.2024Naša členská základňa sa rozrástla o silného partnera - spoločnosť Edymax Job Management a.s. Tešíme sa na spoluprácu!

20. marca Vás pozývame na ISA Business Breakfast

20.2.2024Ako AI mení podvody na podnikateľoch - podvodov na podnikateľoch s využitím AI dramaticky pribúda - čo robiť?

TAX WEBINÁR s Deloitte Slovensko 12. marec 2024

13.2.2024Pripravili sme pre Vás jedinečný webinár, počas ktorého máte možnosť získať užitočné informácie z praxe. Využite túto možnosť a prihláste sa na webinár, počas ktorého Vám Ing. Martin Sabol predstaví reálne skúsenosti priamo z praxe.

ISA topky z roku 2023

15.1.20243 podujatia, ktoré pre nás definujú rok 2023? Minulý rok sme spolu s našimi členmi zorganizovali viacero inšpiratívnych udalostí. Všetky priniesli čosi do odbornej diskusie o aktuálnych témach, ktoré zaujímajú nielen našich členov. Niektoré však mali výnimočnú odozvu.

Prajeme šťastný a úspešný rok 2024!

1.1.2024Milí členovia, priatelia, sympatizanti a podporovatelia, dovoľte mi, aby sme vám zaželali šťastný a úspešný nový rok! S novým rokom vítame i nových členov: spoločnosť Unideal s.r.o. a Belevis Construction, s.r.o. Verím, že spoločne dokážeme dosiahnuť veľké veci, a že tento rok bude plný rastu a prosperity. Preto vás chceme povzbudiť a motivovať týmito slovami: Nebojte sa skúšať nové veci. Učte sa z každej skúsenosti a chyby. Buďte otvorení a flexibilní voči zmenám. Spolupracujte a podporujte sa navzájom. A hlavne, užívajte si každý deň a buďte šťastní.

Pozvánka na podujatie 8. november 2023 - ako funguje eSIM

18.10.2023S technologickým pokrokom, a neustálym vývojom sa mení aj spôsob, akým používame SIM karty. Čoraz častejšie sa začína využívať technológia eSIM, ktorá so sebou prináša viacero výhod - o téme budeme diskutovať už 8. novembra

POZVÁNKA NA PODUJATIE

9.10.202326. OKTÓBRA SA STRETNEME V NOVEJ DUBNICI

ISA základňa sa rozrastá

1.10.2023S radosťou vítame medzi nami nových členov CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, advokáti, v.o.s. org. zložka, iO Partners, Ernst&Young, s.r.o. Strabag Pozemné staviteľstvo, s.r.o.

Vítame nových členov

4.9.2023ISA rodina sa rozrástla o spoločnosti i2f s.r.o. a CMS Reich-Rohrwig Hainz s.r.o.

Vítame nového člena

1.8.2023Od augusta vítame medzi nami nového člena - spoločnosť Hroncek&Partners s.r.o. , ktorý sa stáva súčasťou nášho rozrastajúceho sa združenia.

Vítame nového člena a posilňujeme členskú základňu

1.7.2023Tešíme sa, že môžeme medzi našimi členmi privítať novú spoločnosť Manuvia Jobliner s.r.o. www.manuvia.com Vítame vás a ďakujeme, že spolu máme možnosť budovať a rozširovať činnosť združenia.

Pozvánka na podujatie

14.6.202314.júna Vás pozývame na ďalšie zo série podujatí - témou bude "Nájomné bývanie"

Pozvánka na podujatie

1.6.20231. júna vás pozývame do Košíc na seminár: Zamestnávanie cudzincov - vízové možnosti a praktické aspekty relokácie

Vítame nových členov

1.5.2023Naše Združenie víta medzi sebou ČESMAD Slovakia a Doprastav a.s.

ISA víta nového člena

1.3.2023V ISA rodine vítame nového člena - AUTOCONT s.r.o.

Sprievodca investičným poradenstvom

27.1.2023Váš kľúč k porozumeniu slovenského obchodného prostredia

Problematika nových stavebných predpisov na Slovensku a v Čechách

14.6.2022Nové slovenské a české stavebnoprávne predpisy

THE COMMERCIAL CLUB

19.3.2014  Kancelária Kanadskej Ambasády v Bratislave organizovala stretnutie obchodných zástupcov a ambasádorov na Slovensku.  

Wine Tasting

13.3.2014Prvé stretnutie členov ISA pri ochutnávke vína v priestoroch vínnej pivnice a reštaurácie Hotela Matyšák.

Semináre v regiónoch

1.6.2013ISA v spolupráci so spoločnosťami AmCham, Futej & Partners, Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Prajeme šťastný a úspešný rok 2025!

Milí členovia, priatelia, sympatizanti a podporovatelia, dovoľte mi, aby sme vám zaželali šťastný a úspešný nový rok S novým rokom vítame i nových členov: spoločnosť Unideal s.r.o. a Belevis Construction, s.r.o. Verím, že spoločne dokážeme dosiahnuť veľké veci, a že tento rok bude plný rastu a prosperity. Preto vás chceme povzbudiť a motivovať týmito slovami: Nebojte sa skúšať nové veci. Učte sa z každej skúsenosti a chyby. Buďte otvorení a flexibilní voči zmenám. Spolupracujte a podporujte sa navzájom. A hlavne, užívajte si každý deň a buďte šťastní.

Vítame nových členov

ISA rodina sa rozrástla o spoločnosti i2f s.r.o. a CMS Reich-Rohrwig Hainz s.r.o.

Vítame nových členov

Pozvánka na podujatie

14.jún Vás pozývame na ďalší zo série podujatí - tentokrát na tému "nájomné bývanie"

Pozvánka na podujatie

14. júna Vás pozývame na ďalší z rady podujatí, tentokrát na tému Nájomného bývania

Vítame nových členov

ISA základňa sa rozširuje o nových členov Česmad Slovakia a Doprastav a.s.

ManpowerGroup Index trhu práce Q1 2023

I keď vo všetkých oblastiach pociťujeme dôsledky energetickej krízy a rastu nákladov na podnikanie, slovenský trh práce ostáva relatívne stabilný. Ukazujú to výsledky pravidelného štvrťročného prieskumu Manpower Group Slovensko vykonaného na vzorke 510 zamestnávateľov

ManpowerGroup Index trhu práce Q1 2023

I keď pociťujeme dôsledky energetickej krízy a rastu nákladov na podnikanie, slovenský trh práce ostáva relatívne stabilný. Ukazujú to výsledky pravidelného štvrťročného prieskumu ManpowerGroup Slovensko vykonaného na vzorke 510 zamestnávateľov

Chutné raňajky a užitočné informácie - to je spojenie, ktoré ponúka bezplatný seminár spoločnosti Contract Administration Slovakia. Pozývame Vás vypočuť si tipy & triky ako znížiť mzdové náklady firmy bez nutnosti prepúšťania. Seminár (v slovenskom jazyku) je určený najmä: finančným manažérom, HR manažérom, konateľom spoločností, hlavným účtovníkom Počet miest je limitovaný, registrujte sa ešte dnes.

Situácia na pracovnom trhu sa stabilizovala a plány firiem na nábor nových zamestnancov sa vrátili na podobnú úroveň, na akej boli pred pandémiou. Pozrite si výsledky najnovšieho prieskumu ManpowerGroup Slovensko

„Elektrina bez stresu - čerpaj, postav, ušetri“

18.5.2022 o 16:00 hod Vás pozývame na seminár do Hotela PREMIUM**** v Bratislave na tému ako riešiť

Národná rada SR schválila zákon č. 111/2022 Z. z. o riešení hroziaceho úpadku (ďalej len „Zákon“), ktorý nadobúda účinnosť v časti dňa 01.05.2022, avšak väčšina ustanovení sa stáva účinnými od 17.07.2022.

Pozvánka na pracovné raňajky

Taylor Wessing, agentúra SARIO a ISA Vás pozývajú na pracovné raňajky

Pozvánka na pracovné raňajky

gzfg

guzhilj

TREND.sk

Zbaľ si svoj eveci a vypadni

TREND.sk

Zbaľ si svoje veci a vypdni