Slovenská kooperačná burza

25.5.2021 -

26. 5.2021 Vás pozývame  na podujatie Slovenská kooperačná burza 2021 ONLINE využite možnosť panelových diskusií,  online rokovaní, workshopu na tému Brexit či individuálnych konzultácií

Pozvánka na webinár

18.5.2021 -

Pozývame Vás na webinár, ktorý Vám ukáže možnosť poskytnutia zamestnaneckého benefitu - "Auto ako benefit"

Vítame medzi nami

1.5.2021 -

Predstavujeme Vám našeho nového člena - Colliers International - lídra v oblasti realitných služieb a správy investícií

Vítame nového člena

1.4.2021 -

Rozširujeme naše rady - do ISA rodiny vítame nového člena STAT-KON s.r.o. Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu! Váš ISA Team!

Pozvánka na webinár

25.3.2021 -

Pozývame Vás na webinár, ktorý Vám pomôže pochopiť ako zvládnuť kultúrne rozdiely pri obchodnom rokovaní a spolupráci v multikultúrnom tíme

Semináre v regiónoch

1.6.2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA v spolupráci s Americkou obchodnou komorou na Slovensku, advokátskou kanceláriou Futej & Partners, spoločnosťami Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre v Košiciach, Nitre a Žiline na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Členskú základňu ISA reprezentovali: Radka Geržová a Zuzana Štekláčová z Futej & Partners, Lenka Bartoňová a Lucia Guzlejová za PwC a Pavol Kubaška z Grafton Recruitment.

Jednotlivé semináre sa uskutočnili s cieľom oboznámiť domáce aj zahraničné spoločnosti podnikajúce na Slovensku s aktuálnymi zmenami v oblasti právnych predpisov. Primárnou témou boli zmeny v zákonníku práce.  Ďalšími témami bola novelizácia v ochrane osobných údajov a novinky v zákone o investičnej pomoci.

Seminárov sa zúčastnilo viac ako 100 spoločností z celého Slovenska, ktoré sa po jednotlivých prednáškach zapojili do živých diskusií s jednotlivými prednášajúcimi. Veríme, že semináre boli prínosom pre všetkých zúčastnených a na základe pozitívnej odozvy sa do regiónov vyberieme opäť v blízkej budúcnosti.