Newsletter Brexit

4.1.2021 -

Nové informácie na vysoko aktuálnu téma Brexitu a nečakané uzatvorenie dohody o spolupráci medzi EÚ a Spojeným kráľovstvom prináša AK Prosman&Pavlovič

Vítame nových členov

1.1.2021 -

S novým rokom vítame nových členov: Dynamik Holding, a.s., SWAN, a.s. a Asseco Solutions a.s.

Merry Christmas and all the best in the New Year

16.12.2020 -

Ďakujeme Vám

za spoluprácu v uplynulom roku  a do nového roku Vám želáme veľa šťastia, zdravia, osobných a pracovných úspechov!

Pozvánka na webinár

4.12.2020 -

Ste spoločnosť vyvážajúca do alebo dovážajúca z UK? Chcete sa dozvedieť  ako sa pripraviť na koniec prechodného obdobia medzi EÚ a UK? Pozývame Vás na II. časť webinára Brexit a colné povinnosti.

Pozvánka na webinár

26.11.2020 -

Čo sa mení v štátnych príspevkoch a v pracovnoprávnych vzťahoch v súvislosti s COVID-19? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovedia naši odborníci

Semináre v regiónoch

1.6.2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA v spolupráci s Americkou obchodnou komorou na Slovensku, advokátskou kanceláriou Futej & Partners, spoločnosťami Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre v Košiciach, Nitre a Žiline na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Členskú základňu ISA reprezentovali: Radka Geržová a Zuzana Štekláčová z Futej & Partners, Lenka Bartoňová a Lucia Guzlejová za PwC a Pavol Kubaška z Grafton Recruitment.

Jednotlivé semináre sa uskutočnili s cieľom oboznámiť domáce aj zahraničné spoločnosti podnikajúce na Slovensku s aktuálnymi zmenami v oblasti právnych predpisov. Primárnou témou boli zmeny v zákonníku práce.  Ďalšími témami bola novelizácia v ochrane osobných údajov a novinky v zákone o investičnej pomoci.

Seminárov sa zúčastnilo viac ako 100 spoločností z celého Slovenska, ktoré sa po jednotlivých prednáškach zapojili do živých diskusií s jednotlivými prednášajúcimi. Veríme, že semináre boli prínosom pre všetkých zúčastnených a na základe pozitívnej odozvy sa do regiónov vyberieme opäť v blízkej budúcnosti.