Pozvánka na podujatie

26.11.2021 -

Chcete sa dozvedieť viac informácií ako podnikať na Ukrajine? Ďalšie z našej jesennej sérií podujatí už 26. novembra od 10. hod.

Pozvánka na webinár

23.11.2021 -

Na ceste k zelenej mobilite je názov nášho ďalšieho podujatia na tému GREENWAY

Pozvánka na podujatie

11.11.2021 -

AKO PANDÉMIA OVPLYVNILA VYVOJ NA TRHU REALíT A PRÁCE "Back to the office after pandemic"

ISA odporúča

12.10.2021 -

Zaujíma Vás ako Covid-19 vplýva na inovačné procesy? Aké prekážky bránia firmám v inováciách či ako sa spoločnosti vyrovnávajú s poklesom financovania inovácií vo svete? Dozviete už v utorok, 12.10.2021 o 18:00

ISA Business Conference

7.10.2021 -

Prezentácia Programu združeného financovania regionálnych rozvojových spoločností a platforma digitálnych služieb pe SME

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.