Slovenská kooperačná burza

25.5.2021 -

26. 5.2021 Vás pozývame  na podujatie Slovenská kooperačná burza 2021 ONLINE využite možnosť panelových diskusií,  online rokovaní, workshopu na tému Brexit či individuálnych konzultácií

Pozvánka na webinár

18.5.2021 -

Pozývame Vás na webinár, ktorý Vám ukáže možnosť poskytnutia zamestnaneckého benefitu - "Auto ako benefit"

Vítame medzi nami

1.5.2021 -

Predstavujeme Vám našeho nového člena - Colliers International - lídra v oblasti realitných služieb a správy investícií

Vítame nového člena

1.4.2021 -

Rozširujeme naše rady - do ISA rodiny vítame nového člena STAT-KON s.r.o. Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu! Váš ISA Team!

Pozvánka na webinár

25.3.2021 -

Pozývame Vás na webinár, ktorý Vám pomôže pochopiť ako zvládnuť kultúrne rozdiely pri obchodnom rokovaní a spolupráci v multikultúrnom tíme

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.