Newsletter Brexit

4.1.2021 -

Nové informácie na vysoko aktuálnu téma Brexitu a nečakané uzatvorenie dohody o spolupráci medzi EÚ a Spojeným kráľovstvom prináša AK Prosman&Pavlovič

Vítame nových členov

1.1.2021 -

S novým rokom vítame nových členov: Dynamik Holding, a.s., SWAN, a.s. a Asseco Solutions a.s.

Merry Christmas and all the best in the New Year

16.12.2020 -

Ďakujeme Vám

za spoluprácu v uplynulom roku  a do nového roku Vám želáme veľa šťastia, zdravia, osobných a pracovných úspechov!

Pozvánka na webinár

4.12.2020 -

Ste spoločnosť vyvážajúca do alebo dovážajúca z UK? Chcete sa dozvedieť  ako sa pripraviť na koniec prechodného obdobia medzi EÚ a UK? Pozývame Vás na II. časť webinára Brexit a colné povinnosti.

Pozvánka na webinár

26.11.2020 -

Čo sa mení v štátnych príspevkoch a v pracovnoprávnych vzťahoch v súvislosti s COVID-19? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovedia naši odborníci

ISA Business Talks

8.9.2020

8. septembra sa členovia ISA v rámci ISA Business Talks stretli s predstaviteľmi veľvyslanectva Ruskej federácie na Slovensku k téme Aktuálne hospodársko-obchodné vzťahy Slovenskej republiky a Ruskej federácie

Po príhovore p. Sergeja Stupara , obchodného zástupcu Ruskej federácie v SR, v ktorom zhodnotil súčasný vzájomný objem obchodu a podnikateľských vzťahov medzi oboma krajinami, nasledovala krátka diskusia. Zo strany ruských predstaviteľov bolo vyzdvihnuté, že ruské firmy čoraz viac zvažujú Slovensko ako atraktívnu lokalitu a konštatovali, že na Slovensku evidujú v súčasnosti približne 300 firiem s ruským kapitálom. V diskusií mali účastníci možnosť sa dozvedieť i aké sú ruské štátne nástroje na podporu vstupu investorov do Ruskej federácie.