Slovenská kooperačná burza

25.5.2021 -

26. 5.2021 Vás pozývame  na podujatie Slovenská kooperačná burza 2021 ONLINE využite možnosť panelových diskusií,  online rokovaní, workshopu na tému Brexit či individuálnych konzultácií

Pozvánka na webinár

18.5.2021 -

Pozývame Vás na webinár, ktorý Vám ukáže možnosť poskytnutia zamestnaneckého benefitu - "Auto ako benefit"

Vítame medzi nami

1.5.2021 -

Predstavujeme Vám našeho nového člena - Colliers International - lídra v oblasti realitných služieb a správy investícií

Vítame nového člena

1.4.2021 -

Rozširujeme naše rady - do ISA rodiny vítame nového člena STAT-KON s.r.o. Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu! Váš ISA Team!

Pozvánka na webinár

25.3.2021 -

Pozývame Vás na webinár, ktorý Vám pomôže pochopiť ako zvládnuť kultúrne rozdiely pri obchodnom rokovaní a spolupráci v multikultúrnom tíme

ISA Business Talks

8.9.2020

8. septembra sa členovia ISA v rámci ISA Business Talks stretli s predstaviteľmi veľvyslanectva Ruskej federácie na Slovensku k téme Aktuálne hospodársko-obchodné vzťahy Slovenskej republiky a Ruskej federácie

Po príhovore p. Sergeja Stupara , obchodného zástupcu Ruskej federácie v SR, v ktorom zhodnotil súčasný vzájomný objem obchodu a podnikateľských vzťahov medzi oboma krajinami, nasledovala krátka diskusia. Zo strany ruských predstaviteľov bolo vyzdvihnuté, že ruské firmy čoraz viac zvažujú Slovensko ako atraktívnu lokalitu a konštatovali, že na Slovensku evidujú v súčasnosti približne 300 firiem s ruským kapitálom. V diskusií mali účastníci možnosť sa dozvedieť i aké sú ruské štátne nástroje na podporu vstupu investorov do Ruskej federácie.