Webinár: Zavedenie systému Kurzarbeit od 1. 3. 2022

KURZARBEIT - nové možnosti podpory v čase skrátenej práce od 1. 3. 2022

Vítame nového člena

3.1.2022 -

S príchodom nového roka vítame medzi našimi radmi spoločnosť PRK Partners s.r.o.

Happy New Year!

30.12.2021 -

Do nového roka Vám prajeme veľa zdravia, spokojnosti a osobných úspechov!

Happy and Prosperous New year!

Aký bude slovenský trh práce na začiatku prichádzajúceho roka?

14.12.2021 -

Plánujú slovenské firmy vytvárať viac nových pracovných miest? Aký je postoj slovenských firiem k vakcinácii? Výsledky prieskumu ManpowerGroup Index trhu práce Q1 2022 prinášajú odpovede na tieto otázky

Pozvánka na podujatie

26.11.2021 -

Chcete sa dozvedieť viac informácií ako podnikať na Ukrajine? Ďalšie z našej jesennej sérií podujatí už 26. novembra od 10. hod.

Kto sme

Čo je Združenie pre rozvoj investícií - Investment Support Association ISA?

Združenie pre rozvoj investícií – Investment Support Association ISA má právnu formu záujmového združenia právnických osôb, založeného podľa § 20f a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.

Je to združenie právnických osôb, ktoré pôsobia na území Slovenskej Republiky. ISA reprezentuje skupinu renomovaných spoločností pôsobiacich na území Slovenskej republiky poskytujúcich širokú paletu služieb pre investorov v oboroch, ktoré umožňujú realizáciu širokej škály investičných zámerov.

Združenie pracuje ako „think-tank“ alebo „support base“ pre potreby SARIO a jeho marketingové a projektové činnosti doma i v zahraničí. Zduženie priamo a prostredníctvom svojich partnerov poskytuje finančnú a organizačnú podporu pre prezentáciu investícií a ich benefitov pre rozvoj Slovenska a jeho regiónov.

Cieľ ISA

ISA svojou činnosťou podporuje agentúru SARIO a podieľa sa na poskytovaní profesionálnych služieb na základe rýchlej, efektívnej a dobrovoľnej spolupráce všetkých  jej členov pri získavaní a zabezpečení prílevu priamych zahraničných investícií do Slovenskej republiky.

Úloha ISA

Zbližovať podnikateľsko – investorské kruhy a vytvárať možnosti aktívnej spolupráce na globálnej úrovni. Podieľať sa na realizácii rozvoja hospodárstva Slovenskej republiky s cieľom podporiť podnikateľské aktivity zahraničných a domácich investorov,

Služby poskytované ISA

Právne služby; Realitné poradenstvo; Enviromentálne poradenstvo; Finančné, daňové a audítorské služby; Poradenstvo v oblasti manažmentu; Manažment kvality; Poradentsvo v oblasti ľudských zdrojov; Developerstvo; Architektúra a dizajn; Projektový manažment a realizácia stavieb; Inžinierstvo, IT a Telekom služby; a iné profesionálne služby

Združenie ISA bolo založené na Ustanovujúcej členskej schôdzi ISA dňa 5.mája 2011, na ktorej zakladajúci členovia podpísali a schválili Zakladateľskú zmluvu ISA, Etický kódex, Stanovy a zároveň boli určené osoby oprávnené konať v mene ISA.

Na ustanovujúcej členskej schôdzi boli rovnako schválení a vymenovaní členovia do orgánov Združenia a to do Predstavenstva, Kontrolnej Komisie a Výkonného výboru. Združenie pre rozvoj investícií ISA vzniklo 23. júna 2011.