Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Belgické Fórum

Dňa 12. oktobra 2016 prijalo SARIO na svojej pôde belgickú
delegáciu Medzinárodného diplomatického a konzulárneho klubu
CIDIC. Zástupcovia CIDIC navštívili Slovensko ako predsednícku krajinu Rady EÚ s cieľom rozvoja ekonomických, kultúrnych a univerzitných vzťahov medzi SR a Belgickom.

Klub každoročne organizuje dve misie, vždy do predsedníckej krajiny Rady EÚ a účastníci misie sú zo štátov predchádzajúcich predsedníctiev.

Podujatia sa okrem zástupcov CIDIC zúčastnili aj zástupcovia belgických univerzít, médií, rôznych organizácií a 12 zástupcovia business sféry. Slovenskú stranu zastupovali predstavitelia z MZV, MH SR, SARIO, ISA, SOPK, ZÚ Brusel a asi 20 slovenských spoločností.

Na úvod delegáciu privítal riaditeľ oddelenia investičných projektov SARIO pán Ležák, nasledovali prezentácie MZV, MH SR, SARIO, SOPK, Ernst&Young, CSOB o investičnom prostredí na Slovensku, obchodných vzťahoch medzi SR a Belgickom, štátnej pomoci a taktiež odprezentovali svoju činnosť jednotlivé ministerstvá a inštitúcie.