Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Business Breakfast

Dňa 29. septembra ISA v spolupráci s jej členmi spoločnosťami Lugera & Makler, advokátskou kanceláriou TaylorWessing a agentúrou SARIO organizovali pracovne raňajky zamerane na právno-personálne témy.

Partner advokátskej kancelárie TaylorWessing  pan Radován Pála a advokátka Jana Olach Kostrabová sa zamerali na tému uzatváranie pracovnej zmluvy – dobrý začiatok vedie k dobrému koncu. Čo je potrebné mať v pracovnej zmluve? Čomu sa vyhnúť? Ako správne uzavrieť pracovnú zmluvu? Toto boli hlavne témy prvého bloku seminára.

Pan Peter Bališ a pani Blanka Ondrišaková zo spoločnosti Lugera & Makler sa v druhom bloku semináru zamerali na tému Payroll v roku 2017 – ako efektívne managovat Vaše náklady.

Semináru sa celkovo zúčastnilo 35 účastníkov z 29 spoločnosti.

Fotky zo semináru: