Slovenská kooperačná burza 2020

21.10.2020 -

Prestížne matchmakingové medzinárodné podujatie

Využite zvýhodnenú cenu registrácie do 31. 8. 2020!

Index trhu práce IIQ2020

15.6.2020 -

Výsledky prieskumu Indexu práce IIQ. 2020

Nový člen ISA

1.6.2020 -

Vítame medzi nami nového člena Business Lease Slovakia s.r.o.

Pozvánka na web seminár 28.apríl

14.4.2020 -

Dopady pandémie COVID-19 na plnenie colných povinností pri dovoze a vývoze tovaru

Opatrenia Covid-19

6.4.2020 -

Informácia o opatrenia pre podnikateľov na zmiernenie ekonomických dopadov COVID-19

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.