Aktuálne: Podujatia ISA zrušené do odvolania

19.3.2020 -

Vzhľadom k dalšiemu šíreniu koronavírusu a mimoriadnym opatreniam sú podujatia ISA zrušené.   O zmenách budeme informovať s ohľadom na ďalší vývoj situácie.

Prajeme pevné zdravie!

Noví členovia ISA

2.3.2020 -

Naša členská základňa sa rozrastá

Pozvánka na pracovné raňajky

20.2.2020 -

Commisioning ako nový trend pri uvádzaní budov do prevádzky a ako na Príručku pre prevádzku a údržbu budovy (PUVP/OMM)

Pozvánka na pracovné raňajky

13.2.2020 -

V spolupráci s Taylor&Wessing Vás srdečne pozývame na business breakfast k téme "Novinky v pracovnom práve pre rok 2020"

Anketa na tému vzdelávanie zamestnancov

20.1.2020 -

V spolupráci s Hospodárskymi novinami ponúkame možnosť členom ISA zapojiť sa do biznis ankety na tému Vzdelávanie zamestnancov. Pokiaľ máte záujem o publicitu vašich inovatívnych projektov alebo dobrej praxe vo vzdelávaní zamestnancov, napíšte obratom do našej PR agentúry na adresu caranek@seesame.com.

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.