Pozvánka na pracovné raňajky

20.2.2020 -

Commisioning ako nový trend pri uvádzaní budov do prevádzky a ako na Príručku pre prevádzku a údržbu budovy (PUVP/OMM)

Pozvánka na pracovné raňajky

13.2.2020 -

V spolupráci s Taylor&Wessing Vás srdečne pozývame na business breakfast k téme "Novinky v pracovnom práve pre rok 2020"

Anketa na tému vzdelávanie zamestnancov

20.1.2020 -

V spolupráci s Hospodárskymi novinami ponúkame možnosť členom ISA zapojiť sa do biznis ankety na tému Vzdelávanie zamestnancov. Pokiaľ máte záujem o publicitu vašich inovatívnych projektov alebo dobrej praxe vo vzdelávaní zamestnancov, napíšte obratom do našej PR agentúry na adresu caranek@seesame.com.

Index trhu práce IQ2020

14.1.2020 -

Prieskum ManpowerGroup Index trhu práce štvrťročne sleduje zámery zamestnávateľov znížiť alebo zvýšiť počet zamestnancov počas nasledujúceho štvrťroku.

Noví členovia ISA

3.1.2020 -

Naša členská základňa sa novým rokom rozrástla. Vítame medzi nami spoločnosť: CTP Invest SK, GoodCall Slovakia, IDO Hutný projekt a Takenaka Europe Gmbh.

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.