Webinár: Zavedenie systému Kurzarbeit od 1. 3. 2022

KURZARBEIT - nové možnosti podpory v čase skrátenej práce od 1. 3. 2022

Vítame nového člena

3.1.2022 -

S príchodom nového roka vítame medzi našimi radmi spoločnosť PRK Partners s.r.o.

Happy New Year!

30.12.2021 -

Do nového roka Vám prajeme veľa zdravia, spokojnosti a osobných úspechov!

Happy and Prosperous New year!

Aký bude slovenský trh práce na začiatku prichádzajúceho roka?

14.12.2021 -

Plánujú slovenské firmy vytvárať viac nových pracovných miest? Aký je postoj slovenských firiem k vakcinácii? Výsledky prieskumu ManpowerGroup Index trhu práce Q1 2022 prinášajú odpovede na tieto otázky

Pozvánka na podujatie

26.11.2021 -

Chcete sa dozvedieť viac informácií ako podnikať na Ukrajine? Ďalšie z našej jesennej sérií podujatí už 26. novembra od 10. hod.

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.