Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.