4.12.2020 -

Ste spoločnosť vyvážajúca do alebo dovážajúca z UK? Chcete sa dozvedieť  ako sa pripraviť na koniec prechodného obdobia medzi EÚ a UK? Pozývame Vás na II. časť webinára Brexit a colné povinnosti.

26.11.2020 -

Čo sa mení v štátnych príspevkoch a v pracovnoprávnych vzťahoch v súvislosti s COVID-19? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovedia naši odborníci

Slovenská kooperačná burza 2020

21.10.2020 -

Prestížne matchmakingové medzinárodné podujatie. Online registrácia je otvorená do 4. októbra!

20.10.2020 -

Brexit a colné povinnosti. Čo nastane od 1. januára 2021? Zvládnuté colné procedúry ako konkurenčná výhoda exportérov

ManpowerGroup Index trhu práce Q4 2020

17.9.2020 -

Z prieskumu ManpowerGroup Index trhu práce vyplýva, že slovenskí zamestnávatelia očakávajú na nasledujúci štvrťrok útlm náborových aktivít.

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.