Noví členovia ISA

6.8.2018 -

Naša členská základňa sa rozrastá. Srdečne vítame nových členov: Teamconsult SR s.r.o., Elanor Slovakia, spol. Ltd. a ČESMAD Slovakia

Pozvánka na regionálny seminár Senica

24.6.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Senice, dňa 20. júna

Nový člen ISA

24.6.2018 -

Naša členská základňa  rastie. Srdečne vítame nového člena: BUREAU VERITAS SLOVAKIA spol. s.r.o.

Pozvánka na regionálny seminár v Trenčíne

12.6.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Trenčína dňa 12. júna

Pozvánka na regionálny seminár Nitra

30.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do  Nitry dňa 30.mája

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.