Pozvánka na pracovné raňajky

20.2.2020 -

Commisioning ako nový trend pri uvádzaní budov do prevádzky a ako na Príručku pre prevádzku a údržbu budovy (PUVP/OMM)

Pozvánka na pracovné raňajky

13.2.2020 -

V spolupráci s Taylor&Wessing Vás srdečne pozývame na business breakfast k téme "Novinky v pracovnom práve pre rok 2020"

Anketa na tému vzdelávanie zamestnancov

20.1.2020 -

V spolupráci s Hospodárskymi novinami ponúkame možnosť členom ISA zapojiť sa do biznis ankety na tému Vzdelávanie zamestnancov. Pokiaľ máte záujem o publicitu vašich inovatívnych projektov alebo dobrej praxe vo vzdelávaní zamestnancov, napíšte obratom do našej PR agentúry na adresu caranek@seesame.com.

Index trhu práce IQ2020

14.1.2020 -

Prieskum ManpowerGroup Index trhu práce štvrťročne sleduje zámery zamestnávateľov znížiť alebo zvýšiť počet zamestnancov počas nasledujúceho štvrťroku.

Noví členovia ISA

3.1.2020 -

Naša členská základňa sa novým rokom rozrástla. Vítame medzi nami spoločnosť: CTP Invest SK, GoodCall Slovakia, IDO Hutný projekt a Takenaka Europe Gmbh.

Zóna Nové Nivy, nové srdce Bratislavy

12.6.2019

V niekdajšej industriálnej zóne Bratislavy vyrastá nová štvrť, ktorá sa stáva ucelenou zónou v rámci mesta. Vzniká tu mix komerčných a kancelárskych budov, ktoré vhodne dopĺňajú existujúce aj nové rezidenčné projekty. V príhovore p. Červeníka sme z prvej ruky mali možnosť sa dozvedieť ako sa  nová štvrť buduje s ohľadom na funkčnú dopravu, s citom pre infraštruktúru a komunitu. Do konca roka sa dostavia najvyššia budova na Slovensku - Nivy Tower, a o rok neskôr sa otvorí autobusová stanica Nivy.